Igepa als werkgever

Ontdek ons!

Werken bij IGEPA

IGEPA is een mooi verhaal waarin onze medewerkers een hoofdrol mogen spelen. Ons baserend op de sterke fundamenten van het verleden en een sterke verankering in de grafische sector, verleggen we dagelijks onze horizonten, ook in andere sectoren.

We kijken positief naar de toekomst en zoeken gedreven medewerkers om onze plannen en ambities mee te realiseren en onze groei te blijven stimuleren. Op die manier spelen onze medewerkers niet enkel een hoofdrol, maar schrijven ze tevens mee aan de plotwendingen in het verhaal !

Jobs

Ontdek onze vacatures en solliciteer! We nodigen je uit om even door onze vacatures te grasduinen. Denk je dat Igepa en jij een ‘match’ kunnen zijn, aarzel dan niet en solliciteer.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Interesse? Onderneem vandaag nog actie.

Enthousiast over Igepa belux en wil je bij ons werken? Dan ontvangen wij jouw CV en maken we graag kennis. Welke stappen we nemen...

Stel je kort voor

Een eerste screening (telefonisch contact of per video) zal gebeuren op basis van jouw CV om jouw talenten & competenties in kaart te brengen.

Laten we kennismaken

Na een positieve evaluatie van jouw korte voorstelling nodigen wij je graag uit voor een kennismaking met HR en de teamleader van de afdeling. Overtuig je ons, dan kan er afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, een kijkmoment of een assessment volgen.

Vervolggesprek

Bij verdere wederzijdse interesse stellen wij je bij de volgende stap voor aan twee andere collega's, waaronder je toekomstige manager. Hier krijg je de kans dieper in te gaan op de functie en de verwachtingen.

Collega worden

In deze fase worden we het eens over de arbeidsvoorwaarden en engageren we ons contractueel. Welkom bij Igepa!

Onboarding

Op jouw eerste werkdag word je onthaald door HR en op de eigen afdeling. De eerste weken gidsen we je doorheen ons bedrijf en de nieuwe job.

Follow up

Na maximum 3 maanden plannen we een evaluatiemoment in met HR. Daarbij gaan we na of we je kunnen helpen bij specifieke vragen of noden.

Wij bieden...

Flexibele werkuren/uurroosters

Glijdende uren, ploegstelsels, flexibele opname verlof, … afhankelijk van jouw functie

Interessante verzekeringen

Groeps- & hospitalisatieverzekering

Fietsvergoeding

Kom je met de fiets naar het werk? Dan bekijken wij individueel jouw voordelen.

Work-Life Balance

Naast de wettelijke verlofdagen, geven wij extra vrije dagen ikv arbeidsduur en volgens onze sector.

Happy@Work

Aandacht voor vitaliteit, beweging, voeding, work-life balance, ...

Leuke attenties

Bij verjaardagen, Sinterklaas, Nieuwjaar, start zomervakantie…

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Een collega vertelt...

Onze bedrijfscultuur laat zich het best samenvatten als rechtdoorzee, teamwork en enthousiasme. Wij vertellen je graag meer over 'hoe het werkt' bij Igepa, maar nog liever laten we Igepa medewerkers zelf aan het woord. Zij gidsen je met plezier rond doorheen functies en afdelingen!

Han, Teamcoach Warehouse, vertelt...

“4 jaar geleden ben ik gestart als student in het magazijn. Daarna heb ik de kans gekregen om als magazijnier aan de slag te gaan bij Igepa. Als magazijnier kan je een gevarieerde job uitoefenen. Van orderpicking met divers rollend materiaal tot afstapeling van papier tot… Kortom veel kansen om te groeien tot een volwaardig magazijnier.

Het spreekt mij enorm aan om te kunnen werken in een team van jongeren en collega’s met een langere anciënniteit.

Nieuwsgierig naar het vervolg van het verhaal? Klik hier!

It's in our Nature!

"Het zit in onze genen dat alle business units sterk zijn op gebied van know how, sales, logistiek, betrouwbaarheid, inkoopbeleid en marketing. Het zit in onze genen om elke dag aan onze klanten en leveranciers op een persoonlijke en professionele manier de beste kwaliteit aan te kunnen bieden."

Wist je dat...

Igepa Belux nv heeft 3 vestigingen, nl te Aalter, te Hooglede en te Awans.

We hebben een enthousiast en divers team van 300 collega's waarbij talenten en competenties centraal staan! De gemiddelde anciënniteit van ons team bedraagt 12,2 jaar.

We zijn fier op ons sterk logistieke organisatie! Ons opslagruimte van 35.800m² vertegenwoordigt 42.000 palletplaatsen. Wij leveren met onze vrachtwagens & bestelwagens +/- 650 adressen/dag.

HR@Igepa

Ons HR team staat voor jou klaar. Algemeen telefoonnummer: 09 / 325 45 45

  Evelien Lootens

  HR Project Officer

 • Marieke Wulleman

 • Vicky Seymortier

 • Saraï van der Eecken

Onze locaties 📌

Privacy beleid

Igepa Belux nv verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Igepa Belux nv op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.

Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?